www.UfoQuest4Truth.com

UFO WAARNEMINGEN WEBSITE
Click to view full size image
Ezekiel 38-39, Armageddon and the Prophecies of the Return
Ezekiel 38-39: When and (from) where is Ezekiel's Battle? www.youtube.com/watch?v=G4i9ZiEz4R4&NR=1

Ezekiel 38: 2"Son of man, set your face against Gog, of the land of Magog, the chief prince of Meshech and Tubal...

From where the ancient Ariers of the Kaukasus (now Georgie-Ancient Persia) who brought the Vedas to India and also went to Anatolie..

Jafeth (de zoon van Noach) van hem wordt gezegt dat hij de stamvader is van de Indo-Europese stammen; onderandere door Flavius Josephus. Hij had een aantal zonen.

Gomer, Magog, Tiras, Javan, Mesech, Tubal, en Madai.
Tubal
Wiens nageslacht richting het huidige Rusland getrokken zou zijn, voor het eerst genoemd door Tiglath-Pileser I, Koning van Assyri?, 1100 v. Chr.; hij noemt hen de 'Tabali', ook wordt Tubal genoemd door Salmaneser III en Tiglath-Pileser III. Salmaneser III komt ook in de Bijbel voor, als koning van Assyri? die de de inwoners van het koninkrijk Juda wegvoerder naar Babyloni?.. Flavius Josephus beschreef hen als de Thobelieten, die volgens hem in Iberi?, het huidige Georgi? leefden. Ze verleenden ze hun stamnaam zowel aan de rivier de Tobol als aan de befaamde stad ?Tobolsk?, die tegenwoordig nog steeds zo heten. Ook bestond er een Luwisch sprekend rijk in Zuid-Centraal Anatoli? wat gevormd werd na de val van Hethitische rijk. (Cham -> Kana?n -> Heth).

Mesech
Mesech, die ook richting Rusland getrokken zou zijn. De Assyri?rs noemden hen in ??n adem met de afstammelingen van Tubal, namelijk 'Tabal and Musku'. Herodotus schreef over de 'Tiberanoi en Moschoi', Tiglath-Pileser schreef in 1100 v.C. over de 'Muska-a-ia'. Hiervan zou de stad Moskou zijn naam danken, evenals de naam van Rusland tot 1700: Moskovi?.
Rate this file (current rating : 3.7 / 5 with 3 votes)
Rubbish
Poor
Fair
Good
Excellent
Great